چگونه تیک آبی اینستاگرام را دریافت کنیم؟
تعداد دیدگاه ها: 1 دیدگاه
تحلیل و بررسی
چگونه تیک آبی اینستاگرام را گرفته و اکانت خود را تایید کنیم؟
گرفتن تیک آبی اینستاگرام قبلا مسیر پر پیچ و خم و از همه مهمتر مجهولی داشت و به همین خاطر تنها اکانتهایی با فالوور بالا میتوانستند از آن استفاده کنند. اما حالا و با تغییر سیاستهای اینستاگرام بقیه کاربرها نیز میتوانند شانس خود را برای تایید اکانتهای خود امتحان کنند.
مرحله اول: درخواست بدهید
برای این کار در قسمت پروفایل به منوی تنظیمات رفته و روی گزینه “درخواست راستیآزمایی” کلیک کنید.
مرحله دوم: هویت خود را تایید کنید
حالا وقت آن رسیده تا برای گرفتن تیک آبی اینستاگرام مدارک مورد نیاز را به اپلیکیشن بدهید. با توجه به اطلاعات به دست آمده اینستاگرام شناسههای تایید شده توسط دولت همانند گواهی نامه رانندگی، پاسپورت با بقیه کارتهای شناسایی را قبول میکند. اما اگر اینهادر دسترس نبودند میتوان مدارک رسمی همانند قبض آب و برق، مدارک مالیاتی یا اساسنامه شرکت را هم استفاده کرد. اینستاگرام قول داده که هیچکدام از این اطلاعات در دسترس عموم قرار نمیگیرند و محفوظ باقی میمانند.
مرحله سوم: صبر کنید
حالا باید دست نگهدارید تا اینستاگرام درخواست را بررسی کند. بعد از مدتی یک نوتیفیکشن برای کاربر ارسال میشود که وضعیت درخواست او را مشخص میکند. اگر مدارک رسمی با نام واقعی مطابقت نداشته باشند یا اکانت دارای «شرایط لازم نباشد» فرد شانس خود را برای گرفتن نشان آبی رنگ از دست میدهد. البته 30 روز بعد از رد درخواست، کاربر دوباره میتواند درخواست داده و شانسش را امتحان کند.
چه نکاتی را باید بدانید؟
بالاتر گفتیم که اگر کاربر شرایط لازم را نداشته باشد، درخواستش قبول نخواهد شد. اما این شرایط چه هستند؟ جدا از مدارک مورد نیاز، اینستاگرام گفته که اکانتها را از لحاظ اعتبار (authenticity)، منحصر به فردی (uniqueness)، کامل بودن (completeness) و قابل توجه بودن (notability) بررسی میکند. منظور از «اعتبار» این است که اکانت به یک شخص واقعی، کسب و کار یا نهاد اشاره داشته باشد.
«منحصر به فردی» هم یعنی برای هر کسب و کار یا فرد، یک اکانت رسمی واحد وجود داشته باشد. به غیر از موارد خاص مثل اکانتهایی مشترک با چند زبان مختلف که در این صورت اینستاگرام در سیاستهایش تجدید نظر خواهد کرد. اما برای اینکه اینستاگرام مطمئن شود که اکانت «کامل» است در وهله اول کاربر باید حساب کاربری را عمومی یا همان پابلیک کند.
بنابراین خبری از نشان آبی رنگ برای اکانتهای پرایوت نیست. جدا از این مسئله حساب کاربری باید عکس پروفایل داشته، حداقل دارای یک پست بوده و همچنین بیو را پر کرده باشد. نکته مهم در این بخش اینجاست کاربرانی که میخواهند درخواست تایید هویت بدهند، نباید لینک بقیه سرویسهای اجتماعی را در بیو بگذارند.
در نهایت به مرحله آخر یعنی «قابل توجه بودن» میرسیم که سختگیرانهترین قسمت هم است. در واقع اینستاگرام اکانتهایی را قابل توجه میداند که معروف بوده یا توسط افراد زیادی اسمشان جستجو شده باشد. اگرچه گرفتن نشان تایید اینستاگرام حالا شفافتر شده ولی این شرط چهارم احتمالا خیلیها را نسبت به گرفتن نشان آبی ناامید میکند.
خیلی اوکی هست