مطالب منتخب مشاهده بیشتر

قابلیت “حذف پیام برای همه” در دسترس تمام کاربران واتس اپ قرار گرفت!

قابلیت “حذف پیام برای همه” در دسترس تمام کاربران واتس اپ قرار گرفت!

Delete Message WhatsApp

آموزش + اخبار

تاریخ انتشار: 6 آبان 1396
تعداد دیدگاه ها: 5 دیدگاه
دانلود کنید
تحلیل و بررسی

قابلیت “حذف پیام برای همه در دسترس تمام کاربران WhatsApp واتس اپ قرار گرفت.

حدف پیام برای همه به شما امکان می دهد پیامی را که به یک گروه یا فرد ارسال کرده اید حذف نمایید. این عمل مخصوصا برای هنگامی که پیامی را به اشتباه برای شخصی می فرستید یا پیامی که ارسال کرده اید شامل اشتباه است، مفید خواهد بود. پیام هایی که برای همه حذف می کنید با جمله “این پیام حذف شد” در گوشی گیرنده جایگزین می شوند. به همین شکل، اگر در یک چت ببینید “این پیام حذف شد” یعنی فرستنده پیام آن را برای همه حذف کرده است.

قابلیت

توجه:

  • برای حذف موفقیت آمیز پیام برای همه، شما و گیرنده هر دو باید روی آخرین نسخه واتساپ باشید.
  • اگر شما یا گیرنده روی آخرین نسخه نباشید، این ویژگی را نخواهید داشت.
  • ممکن است گیرنده پیام شما را پیش از حذف ببیند یا بخواند.
  • اکر این عمل ناموفق باشد، شما خبر دار نخواهید شد.

برای حذف پیام برای همه در دستگاه های اندروید – Android:

  1. واتساپ را باز کرده و بروید به چتی که می خواهید پیام آن را حذف کنید.
  2. روی پیام زده و نگه دارید. یا اینکه برای حذف چند پیام در یک زمان، بزنید روی چندین پیام.
  3. بزنید حذف قابلیت  در بالای صفحه > حذف برای همه.

برای حذف پیام برای همه در دستگاه های آیفون – iPhone:

  1. واتساپ را باز کرده و بروید به چتی که می خواهید پیام آن را حذف کنید.
  2. روی پیام زده و نگه دارید > از منو حذف را انتخاب کنید. یا اینکه برای حذف چند پیام در یک زمان، بزنید روی چندین پیام.
  3. بزنید حذف قابلیت  > حذف برای همه.

برای حذف پیام برای همه در دستگاه های ویندوز فون – Windows Phone:

  1. واتساپ را باز کرده و بروید به چتی که می خواهید پیام آن را حذف کنید.
  2. روی پیام زده و نگه دارید.
  3. بزنید حذف > حذف برای همه.
اشتراک گذاری:
عضویت در کانال تلگرام اندروید تایم به آسانی ما را دنبال کنید :) اینجا کلیک کنید

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه جدید

دیدگاه کاربران

(5 دیدگاه)
#32089 دربا 8 دی 1398

سلام توی نسخه جدید اصلا گزینه حذف برای هر دو نیست چیکار باید بکنم

پاسخ
#32130 مدیر سایت 9 دی 1398

سلام قابلیت در برنامه موجود هست ولی محدودیت داره یعنی تا یک ساعت و هشت دقیقه و شانزده ثانیه پیام هایی که ارسال کرده اید میتوانید حذف کنید
اگر این زمان بعد از ارسال پیام بگذرد گزینه حذف برای همه هنگام حذف پیام نمایش داده نمی شود!

پاسخ
#5655 احمد حردانی 19 مرداد 1397
مدل گوشی: جی۵

واتساب نصب شود

پاسخ
#4705 zari 2 تیر 1397
نسخه اندروید: j5 |

چطور میتوانم پیام حذف شده ی دیگران را برای خودم قابل مشاهده کنم؟

پاسخ
#5153 مدیر سایت 25 تیر 1397

گزینه عدم حذف پیام ها را از قسمت حریم خصوصی فعال کنید

پاسخ